Palfinger dealerschap

Verkoop, opbouw, reparatie en keuringen.

Bren is palfinger dealer voor Friesland. wij hebben ruim 30 jaar palfinger ervaring in huis waardoor we u met raad en daad van dienst kunnen zijn.

We hebben de juiste en actuele kennis in huis om preventief onderhoud en reparatie van  uw palfinger product te verzorgen. Ons magazijn herbergt een grote voorraad originele onderdelen. Van mechanische componenten zoals cilindergeleiders, glijblokken, dichtsets, hendels, hydrauliek modules tot bijna alle elektronische onderdelen.

Ondanks alle zorg  en aandacht kan het toch gebeuren dat er storingen ontstaan aan uw autolaadkraan. Daarom staan onze monteurs , met eigen wagens met onderdelen en gereedschap, klaar om u van dienst te zijn. Door hun regelmatige trainingen, juiste kennis van uw laadkraan en ons slim logistiek systeem, zorgen wij ervoor  dat u snel verder kunt.

Palfinger heeft de afgelopen jaren een bijzonder positieve ontwikkeling doorgemaakt waarbij men is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van hydraulische laad- en lossystemen. Daarbij heeft men juist oog gehouden voor lokale eisen en ontwikkelingen. Zo heeft dit in Nederland o.a. geleid tot de ontwikkeling van de zeer succesvolle Palfinger-Epsilon Z-kraan en de Palfinger "Waste" kraan.Haakarm containersysteem.