Palfinger dealerschap

BREN is de Palfinger verkoop- en servicedealer voor Friesland

Wij hebben ruim 20 jaar palfinger ervaring in huis, waardoor we u met raad en daad van dienst kunnen zijn.

Tevens zijn wij koploper op het gebied van speciale toepassingen.
Zoals bijvoorbeeld mixinstallaties,plc besturingen zie hiervoor ook Elektrotechniek.

BREN heeft de juiste en actuele kennis in huis om preventief onderhoud en reparatie van  uw autolaadkraan te verzorgen. Ons magazijn herbergt een grote voorraad originele onderdelen. Van mechanische componenten zoals cilindergeleiders, glijblokken, dichtsets, hendels,hydrauliek modules tot bijna alle elektronische onderdelen

Verkoop, opbouw, reparatie, service en keuringen van alle merken kranen.

Het Oostenrijkse Palfinger heeft de afgelopen jaren een bijzonder positieve ontwikkeling doorgemaakt waarbij men is uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van hydraulische laad- en lossystemen. Daarbij heeft men juist oog gehouden voor lokale eisen en ontwikkelingen.Zo heeft dit in Nederland o.a. geleid tot de ontwikkeling van de zeer succesvolle Palfinger-Epsilon Z-kraan en de Palfinger "Waste" kraan.


JTG Transport Drachten - DAF XF 95.380 met een PK27002

PALFINGER uit het Oostenrijkse Salzburg is sinds 1932 actief in ontwikkeling, productie en verkoop van autolaadkranen. PALFINGER anno 2011 staat voor innovatieve en doordachte technologie op het gebied van ‘lifting’, ‘loading’ en ‘handling’ binnen de cruciale logistieke knooppunten. Op het gebied van autolaadkranen, hout- en schrootkranen is PALFINGER wereldwijd nummer 1. Op het gebied van vorklift trucks en laadkleppen nummer 2.
Europees marktleider is PALFINGER op het gebied van ‘railway’ applicaties waarbij laden en lossen hoog technologische oplossingen vereisen. Gemiddeld marktaandeel laadkranen : 30% wereldwijd. Activiteiten wereldwijd : productiefaciliteiten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Verkoop in 130 landen.

Ondanks alle zorg  en aandacht kan het toch gebeuren dat er storingen ontstaan aan uw autolaadkraan. Daarom staan onze monteurs , met eigen wagens met onderdelen en gereedschap, klaar om u van dienst te zijn. Door hun regelmatige trainingen, juiste kennis van uw laadkraan en ons slim logistiek systeem, zorgen wij ervoor  dat u snel verder kunt. Wij kunnen de meeste storingen indien nodig binnen 24 uur verhelpen.